Laat oogstrelende foto’s printen

Natuurlijk krijg je je foto’s digitaal, perfect afgewerkt tot in de kleinste pixels. Weet je dat ik ze ook graag print? Dan heb je een tastbare herinnering. Een mooi cadeau om je liefste te verrassen. Of gewoon een leuk beeld om in te kaderen.

Eigen installatie voor fotoprints

Ik gebruik een Canon ImagePrograf professionele printer. Zijn geavanceerd 12-inktensysteem levert een breder kleurengamma. Het resultaat streelt je ogen, dat móét je zien. Hoe groot hij print? Tot zelfs A2 (420 × 594 mm), en altijd op kwaliteitspapier van Hahnemühle, Ilford of Canon.

Stuur me je digitale beelden

Heb je zelf digitale beelden om te printen? Stuur ze me bij voorkeur via WeTransfer. Gaat het over één of enkele bestanden, dan kun je ook mailen (tot maximaal 8 Mb) of ze me bezorgen op een USB-stick.

Alles voor een topafdruk van je foto

Ik beoordeel eerst je beelden. Is er een probleempje met het beeld? Dan neem ik contact met je op. Pas als technisch alles in orde is, druk ik de printknop in. Laat maar komen, die topafdruk van je foto’s. Je krijgt van mij ‘fine art prints’.

Stel al je vragen :